Min bloggliste

onsdag 14. september 2011

Planleggingsdag...igjen..

I dag har det vært planleggingsdag i bhg igjen, og det vil si om-å-gjøre-å-finne-på-ting-hele-dagen-dag :) Det har jo gått greit i dag, dagen har gått i ett og barn og voksne er fornøyd:) Vi startet med frokost hos mormor og det var jo bare helt skjønt vær? skikkelig sommer igjen jo? Det resulterte jo i at vi dro på vannet da far i huset var ferdig på ærbe, vi kjørte utover og tok lunchen på bølgene og det var deilig det, men det blåste krafti utpå da? ..gjorde ikke det i sundet så da dro vi til sundet da;) så da kjørte vi litt frem og tilbake da vettu, var nydli det også:) og Langøya lå der så idyllisk at...



Her har vi primadonna`n og apekatten på tur i yachten, eller jåten da hehe:)  De koser seg  i båten seru, men de er jo ikke så rooolige leeenge så det blir ikke alltid de lengste turene, men en svipp ut i ny og ne er topp og de synes det er veldig staaaas:)

Mer som også har skjedd i dag, da - vi har aså begynt på tuuuurninga da:) hælledussen for en søt gjeng med nydlige ballerinaer og et par hehe "veltrente" gutter:) Jeg lurte litt på om jeg skulle ta på Jensemann en blank tights og trang singlet, men  stakkars, det blei med joggebuksa. Den var riktignok litt blank men det tenkte jeg jo ikke på før lenge etterpå. Sofiemor var flott i ballerinakjole som alle de andre nudlige jentene som var så skjønne og hoppet og danset og var så glad. De to små her var jo veldig reservert til å begynne med kan`n`si da, men deeet gikk fort over. De ville ikke gå ut derfra, de ville ikke kjøre derfra, de ville ikke ut av bilen hjemme, de ville ikke inn hjemme, de ville ikke legge seg osv osv - de skulle BARE turne mere.:)



Når vi kom endelig inn var de helt kaputte og satt å kopa og nesten sov og så på drømmehagen. En fantastisk dag:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar