Min bloggliste

søndag 18. september 2011

Enden på enda en uke..

Ja da var søndagen her og igjen, hver vår sofa - men den obligatoriske godteskåla  - og søndagsfilm..
I helga har vi gjort et krafti røsk i hagen.. ja akkurat NÅ ser det ut som en herja urskog, men det er hvertfall en grunn for det. Vi har aså hogt trær og kvist og kvast og ja, hva har vi ikke gjort. Så ting tar jo litt tid, men nå er det hvertfall bare oppryddinga igjen:) ja litt av oppryddinga da, masse er unnagjort og ferdig!

..og alle er flinke å hjelper, store og små. Må læres opp fra starten av vettu:) ja eller hvertfall prøve. Skal si det blei lyst og åpent her. Deilig før vinteren slår til for fullt:)


I dag søndag har det vært litt mer labert.. Ungene har vært trøtte, våkna jo selvfølgelig "midt på natta" som jeg prøver å fortelle de.. ( kl. 7.30 hehe) Men nå har de endelig blitt interessert i å se litt på TV så nå går dvd`ene varme på morrakvisten. og litt bestikkelser er heller ikke helt ute av bildet (desverre;) ) så da blir det litt mer søvn på de "store barna" her i huset som liker å sove litt lenger. I dag ble det vel en halv pose ostepop før frokost og drømmehagen-dvd`n 2 ganger før hvertfall jeg stod opp.


Vi dro til tante-lenes-ås og onkel en tur på morrakvisten.. De er alltid (hehe tror jeg da) veldig glad for å få oss på besøk. Da blir det litt liv i leiren der også på morrakvisten. Sofie ble med onkel og kjørte jentene, og det var jo ikke Jens interessert i, så han tok plassen til onkel, la seg på samme måte med beina i kors og slappa av med - fortsatt - drømmehagen på pc`n til tante og med høøøretelefoner, det var stas:)


..et lite blidt øyeblikk for sofiemor... hu var så trøtt og sliten i dag at hu var ikke helt fornøyd store deler av dagen. Men stakkars, det blei lang dag i går og i dag stod hu opp kl. 08.00.. Det er på en måte 2 timer tidligere enn hu gjerne vil stå opp hvis hu kan. Elsker å sove lenge sofiemor. Ettermiddagen tilbragte vi hos Theodor, Ludwig og Tante Irmelinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar