Min bloggliste

fredag 16. september 2011

Helgeaktiviteter

Fredagen er her allerede, ukene FLYR!! Her blir det full aktivitetshelg, med arbeid ute, kapping av trær, lift-kjøring, pluss litt mer som står på tapeten. Da vi kom hjem i dag, var det aså en SVÆR lift i gården og det var jo helt hysterisk spennans for båna. Da måtte vi opp å kjøre. Jens kjørte med pappa høøøyt opp, noe mor i huset syns var skrekkelig skummelt. og enda skumlere var det jo når JEG skulle lissom være bøs å være med. Her har vi Jens som spent følger med på hva som skjer :)


Og hele bøtteballetten kom til grillings i dag også, deiiilig å slippe å lage middag inne når det er nydli vær ute. Alt blir jo så mye lettere? helt skjønt! Og Sofie er jo mesteren i pølsespising og har blitt ganske dreven på de pølsene.. Hun kjører trippel-løsning på pølsebitene..


...også var det den here lift-kjøringa da.. Jens sa ikke et ooord når de kjørte sakte men sikkert opp i høyden.


Dette bildet er riktignok fra en annen gang, men det er jo så skjønt.. Jens fyller bensin da, på syklene. først leeeenge på 3-hjuls sykkelen, da står han lissom å venter å ser ut i lufta akkurat som mora gjør når hu fyller.. også må han jo hjelpe Sofie også vetu, så hun slipper å fylle og grise bensin.. Bensinpumpe - les ledningen til tilhengeren hahaha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar