Min bloggliste

mandag 7. oktober 2013

long time no see..

jørs som tiden flyr. Er jo helt pinlig at det er over ett år siden jeg sist skrev her. Det har vel noe med å gjøre at dagene strekker ikke til og det er veldig lite å skrive om siden dagene er stort sett like. Energien er heller ikke på topp så kveldene blir fort tilbragt på sofan...selvom de SKAL bli tilbragt på trening fremover. Ja jeg har hvertfall planer om det da. Har vel egentlig hatt planer om det bestandig men ting går ikke alltid som forventet;) Vi får se om jeg får tatt meg i nakken denne gang.

I dag skal vi i badeparken med kidsa og de har blitt så flinke. De svømmer og leker og hopper og stuper og dykker etter leker men alså fortsatt med armeringene på. Vi prøvde litt forrige uke uten armeringer og det blei jo bare plopp plopp plopp nedover mot bunnen så det er de ikke helt klare for enda. Vi er der ofte, så det er vel ikke så lenge til de kanskje kan svømme litt uten. Får prøve litt uten hver gang så hjelper det seg vel fort. I dag skal mormor og bestefar bli med så da blir det gøy å vise de alle mulige triks som er lært. De er selvlærte når det gjelder de triksa alså, men de er jo barna til mora si og jeg er jo også vellldig god på sånne triks. Spørs om mormor er like glad for all vannspruten i håret, men det får bare være:)

Ellers så har jo sommeren vært en drømmesommer av alle sommere.. Fantastisk vær og nydelig på camp. Vi har storkosa oss og det har ungene også. Vi har vært masse på vannet og Jens har blitt kjempeflink til å kjøre båt. På bildet under kjører han mens Stig og jeg skifter foran i båten etter en flott ettermiddagstur til Frekdriksen.


Jeg skal vel kanskje prøve å skrive litt oftere fremover.. ER som sagt ikke så mye spennende som skjer men jeg syns det er hyggelig å skrive litt..

og btw, jeg er heller ingen rosablogger selvom jeg har en rosa veske.. !:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar