Min bloggliste

søndag 22. april 2012

søndag!

Det er søndags morgen og for en gang skyld skal jeg blogge litt;) blir fortsatt ikke så ofte, timene, dagene, ukene flyr jo fortere enn at jeg rekker å følge med hvertfall.. Men sånn er det vel for de fleste, selvom de flinke bloggerne rekker jo alltid å blogge? jaja det sier vel litt om at jeg ikke er så krafti flink hehe. men jeg får ta i litt innimellom og få ned noen linjer og kanskje få satt inn noen bilder.

Påsken har vært, da var båna på påskeferie med mam og pap på hytta. Det er så deilig for oss, for da vet vi hvertfall at de storkoser seg med aktiviteter og morsomme ting som ikke blir gjort like ofte her i heimen.  De er så flinke med de at, de lever og ånder for de to små og gjør alt for at de skal kose seg og ha det gøy:) og det har de også, ungene snakker om det i lange tider etterpå. Så de hadde med seg sekk til tur og trillekoffert full av leker. Jens har hjelm på hodet, det er aså hjelmen han bruker når han feller trær med motorsaga si, og det må vi jo ha med på hyttetur. og felling av trær blei det. de lagde hytte på hyttetur. :)

De var på hytta i 4 dager, og de storkosa seg. Torsdag var det tid for henting og da bar det rett til Rognstranda. Noen syns nok vi starta campingsesongen littttt tidlig, men vi gleder oss over å kunne begynne så fort som mulig. og påska var det jo deilig vær (!?) så da var vi der fra onsdag til søndag. Det var jo endel folk der faktisk, så vi hadde det jo svært så gøy med grilling, sykling og andre aktiviteter, og selvfølgelig felles grillings med alle på påskeaften.

Vi var også der forrige helg, da var det også nydelig vær...trudde vi. Joda aså det VAR jo bra, og stort sett fint, bare med litt ekstra klær, men vi skulle jo grille, fikk grillingsbesøk å greier, og skulle kose oss ute i det friske været. Vi var på skilla mellom den hagle-skya og blå himmel og med uflaksen på vår side, satt vi i øse-haggel å grilla. Grilles skal det.

Her er jo da tydelig bevis på at vi faktisk KUNNE sole oss samtidig som vi ble peppra med haggel. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar