Min bloggliste

tirsdag 3. januar 2012

jeje...

jeje ja.. å skan skrive om tru. det here VÆÆÆÆÆRET  da eller? er ikke mye januar-følelse akkuratt:( blir jo helt nerrrrrvøs av den blåsinga je aså. hvertfall etter å ha sett på tv åssen han Dagmar forsynte seg av hus og biler og alt. Har egentlig trudd til nå at vi bor i et trygt lite land som vind og naturkatastrofer bare blåser greit forbi, men det var jo feil. Aså - det er deilig at ikke det er -20 som i fjor, men en mellomting hadde jo vært greit?
Litt snø og stæsj for barna og vårs voksne også da:) Men - siden vi ikke har snø så får vi jo finne på andre ting da, så søndag, 1. nyttårsdag var vi ute hele dagen og vi grilla pølser og kjørte 4-hjuling heeele dagen:) frem og tilbake frem og tilbake frem og tilbake og de blei aldri lei. hehe Merkelig at det lissom er liiike gøy på hver eeeeneste runde? runde etter runde? Men det er det alså:) Legger inn litt bilder en annen kveld. Vi var så slitne at når vi gikk inn 16.30 og fikk bada av oss all søle så slokna alle 4 på sofan. Båna bar jeg i seng kl. 18.30. Slitne små kropper da, vært ute å drivi ekstremsport hele dagen lang.

Ellers i julen har vi jo spist da.. og spist og leka litt og vært på middag her og der og ja i det hele tatt - spist. men sånn er det:) nå er det januar og da er jeg alltid med friskt mot. ja - eller har hvertfall pleid å være? får se hvordan ting bærer i vei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar