Min bloggliste

søndag 30. oktober 2011

Da var 3-års feiringen over:)

Da har de to små sovna søtt, momentant kan`n`si.. De var slitne etter 2 dagers feiring til ende. Huset var fult i går av mødre og masse små - eller store har de jo blitt! Det gikk jo fint, de åpna pakker og var elleville helt til mødrene måtte ha litt ro (hehe) og vi starta med pølsene ganske så fort:) Hælle, søte små da, har skjønt morroa med å ha bursdag og at det det dreier seg om er pakker og kaker, noe de minste (bare de minste aså hehe) liker svæært godt!


Sofie fikk aså et sminkesett og DET skal jeg si har fått kjørt seg det siste døgnet.. hahaha, hu satte igang med det samme og pynta seg krafti og syns hun var veeeldig fin, også så morro det var og endelig få sin eeegen sminke? det har resultert i maltraktert sminkeskrin og sminka sofa og knust sminke i teppet.. men pytt sann, sånn ere og ha 3-åringer i hus. Blir vel ikke no bedre når hu blir 13 og skal begynne på ny runde med sminken. Hvertfall - den åka rett og slett i søpla i dag før de neste gjestene skulle komme. Da var det desverre helt ødelagt og kosten var knekt og putene var dratt av. Da var det helt greit å ikke sminke seg mere for det var ganske vondt fant hun ut, å bruke en sånn kost uten kost rett og slett.:)

Sååååå kom ennnnda en pakke heeelt på slutten av dagen:) ..så da blei det ikke slutt på dagen alikevel - de fikk to skjønne bitte bitte bitte små 4-hjulinger, noe som falt EKSTREMT godt i smak:) Så i dag stilte vi jo klokka tilbake så vi rakk å kjøre et par timer før vi måtte hjem å stelle til ny bordsetting:)



En sliten stor gutt etter dagens strabaser med lek, morro, kjøring og spising:)



Da var 2-dager-til-ende-festen over og vi gjør oss klar for ribbe og kaker hos bestefar i morra som har bursdag på samme dag - 1. november:) Så da blir det sisssste på en stund trur jeg:) Har blitt en DEL ekstra kalorier.. Hahaha vi ler oss i hÆÆÆl da, han ene på Alt for Norge har kjøpt FERSK GJÆR!! han trudde det var smøreost.. fant det ut etter at halvparten var spist opp. hahahha, fyfarao DET eke godt! ja.. bare sånn kort innpå på slutten her var det da hehe. Go kveld i stova:)

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med to nydelig 3-åringer, Elin. Ser jo ut som om de har hatt en bursdagsfeiring det står respekt av:)
    Herlige bilder! (Imponert over Sofies krøller, altså).

    SvarSlett
  2. Ja de var strålende fornøyd og slitne etter feiringa, eke bare bare å bli 3 år, nå skjønner de jo plutselig mye mer enn for et år siden. ..og sofie har masse krøller, like vakre som mora sine vettu;) (..not) Jens også har krøller men han klipper vi de av, han syns det er veldig stas å ha samme sveis som pappa hehe når han er nyklipt..;)

    SvarSlett