Min bloggliste

søndag 5. februar 2012

littAlitt

ja da var jeg her igjen da.. blir litt (igjennn) skippertakblogging med bare litt oppdateringer fra diverse i det siste... Ja på veeeldig lang tid. Her har det vel ikke skjedd stort annet enn jobb, barn, og daglige rutiner. Litt annet har det vel vært, bl.a. 1 års bursdag til lille Ludwig. Det er jo så stas å reise i bursdager og leke med andre og spise kake og gjøre noe litt utenom hverdagen. Og tante www.kakepause.blogspot.com hadde jo selvfølgelig laget en serdeles - som vanlig - flott kake:) Det var full ståhei om hvem som skulle få navnet på kaka for det smaker selvfølgelig best. Merkelig hvordan man kjenner seg selv igjen på diverse ting fra en var liten selv hehe. ;)

Dette er jo plutselig et bilde fra jul trur jeg? Sofie var så stolt av de here øredobbene med grønne rubiner som i tillegg var "dingle-øredobber" så de var med overalt. Hjemme - butikken - barnehagen - ja you name it. :) I tillegg var det jo diverse sminkesaker som ble brukt, og fortsatt blir brukt flittig. hehe pønta seg da.
...Helgene er ikke alltid like lett å få til å gå. Når det er typisk innevær (i den værste stormen) så er det ikke lekene i seg selv som er festli, det er jo selvfølgelig å ROTE mest mulig.. Denne dagen var det aså allllle lekene som fikk det, og blei kasta ut av skuffer og kasser og så skulle de jo selvfølgelig leke PÅ og OPPI disse oppbevaringstinga. Her kan vi såvidt se det lille lyse hodet til Jens oppi skuffen der han sitter å mekker på ett eller annet mens dronninga sitter på toppen å føner håret sitt:)


SNØ... er vel ikke så vanskelig å unngå å ha fått med seg at det har snødd LITT i det siste. Snø er alltid stas - ja hvertfall for Jens som elsker å måke og måke og måke og kunne gått med den skuffa i timesvis. Sofie derimot - hu må fortsatt bli ganske så underholdt ellers er det ikke lenge hu gidder å være uti den snøen alså. Den smaker godt da, men ellers er det kun aking som gjelder. Skjer det ikke no´, nei da er det iiingenting å være ute etter. hehe. Så da kan det fort bli litt baluring og furting og protester men å rett å slett legge seg ned å lage engler uten at hu vett det;) Men akebakken er jo topp, og der har vi vært! 




Her fra tur til Hydrostranda med tante gro og Ella og Therese og Vilde.
Søte to da:)


Verdens blideste unger etter x antall Orio-kjeks..


Sånn - det var det for en periode.  Good night!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar