Min bloggliste

torsdag 22. desember 2011

svÆrtJulaften:)

Da var kvelden før kvelden før kvelden kommet, noe vi i ville vesten alltid har kalt for "svartejulaften".. Vet ikke om de URBANE i langesund og Stathelle kaller det det men det gjør hvertfall viii:) Enda flere gaver i boks og i kveld har jeg da igjennn fomla med de here bildene som skal være til julegaver til bestemødre/fedre.. Det ser jo ut som det går skikkelig bra i boks...

Så jeg vettikkeejææ.. ere noe å ha på veggen? hehe Igjen - det er jo sånn de er da hælle de søte små. Skap-seg-i-hæl stort sett ALLTID.

Det er alltid greit for ting som er gjort - så vi pyntet juletreet i kveld. Eller båna da:) Jens og jeg fikk på lysa, det var jo kjempe-enkelt med 2 nudli hender som skulle gå rundt og rundt og rundt det juletreet med lysa hengende etter seg. Men vi fikk de på tilslutt og ungene skulle pynte. og bare for å si fra, så kjører vi plastic-fantastic vi aså. Er jo kjempekjekt? henter bare posen på loftet - setter opp og bretter ut:) så det har vi da, er riktignok bare 170 cm høyt og sikkert 80 bredt i bunn men det passer så fint atte:) Jens pynta med arbeidsbriller da, var jo tross alt HOGST han skulle jobbe med. Han var nemli med bestefar i skogen sist helg å henta juletre og det var stor stas. Sofie var aså ikke med for hu orka ikke å gå hehe, hu ville jo selvsagt bli bært.... Hu syns også egentlig det var greit å SE på Jens pynta - tok på et par griser og sopper med det var deeet.

..og her kommer prikken over i`en da.. 

Ellers har jeg hatt besøk av Anja i kveld, og vi skulle bytte julegaver.. ja BYTTE - ikke åpne.. Mener noen. men vi har alltid åpna vi:) trenger ikke vente med alle til julaften da? så vi har kost oss med kremtopper. Det er jo så HYSTERISK GODT!!??  Vi setter den på bordet som om vi skulle vært voksne og trur (eller innbiller oss) at det skal smake med EN kremtopp.. Hvis det tok 3 minutter å tømme den boksen så er vel det å ta hardt i. De pleier ikke akkurat å bli gamle. Vi kjøper egentlig alltid det til hverandre når vi er syke. I alle år har det vært den beste gaven å få hvis man er dårlig, da glemmer man jo at man er dårlig og kjører nedpå med kremtopper.mmmmm digg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar