Min bloggliste

søndag 13. november 2011

vannkoppene er i hus..

Ja aså da har de vannkoppene kommet hit også..  var vel siste plassen de ikke hadde vært så det måtte jo komme. Kunne egentlig bare ønske at de fikk det begge to samtidig, det er laaange perioder hjemme hvis det kommer etterhverandre. men men sånn er det å ha små barn, det baller på seg det ene og det andre, det er bare sånn det blir:) ..og sikkert blir maaange år til..!


Det er egentlig forferrrrrdelig å ta på den "melka" og det strie strømmer med tårer og snørr. Men noen ganger er det kjempegøy (?) og mor er like full av prikker som Sofie og det er jo selvfølgelig DET som er det festli og det vi ler av for å få lov å komme gjennom med alle plasser hvitvasken skal på.

Ellers i det siste da så er det vel ikke så masse nytt akkurat som har skjedd annet en helt normale hverdager. Vi har vært i helgene å kjørt med 4-hjulingene, noe som er skrekkelig stas for store og små. Er vel ikke sååå lenge før de kjører alene nå da:) Når snøen kommer så er de sikkert på gli! Jens er veldig ivrig og hjelper til med alt som har med mekking og ordning ute å gjøre.


Her har vi aså en pølsepause (igjen - selvom jeg sa vi ikke skulle spise pølser på et år etter denne sommeren..!) Men det er jo så kjekt? Bare smelle på grillen og unger og alle er fornøyd:)


Her er vi klare for et laaangt bad etter en laaang dag med kjøring forrige søndag. Da kjørte vi rundt i 6 timer og vi var slitne alle mann. Men en fantastisk dag og deilig å være ute. Men man kan ikke være så nøye med søle og drit for man blir  G A N S K E  så sølete O V E R A L T! bokstavelig talt. Så det er noen omganger med vaskemaskin.


Og her helt på tampen så har jeg tatt et bilde av vår begavede datter som aså gjør nok et triks.. Hu er aså så go på forskjellig triksss og skaper og aper seg no så aldeeeles i tide og utide.. Her er vi hos bestemor og bestafar og her er jo beste plassen å vise triks for besteforeldre syns at alle triksa er like gode og blir like overaska hver gang. hahahha Skjønner heller ikke hvor hu har alle de triksa fra.. 


1 kommentar:

  1. Hehehe, nå måtte jeg le litt. Skjønne unger du har, Elin:) Elsker unger som gjør triks...og ja, da spesielt for besteforeldre. ;)

    SvarSlett